Tel. 937 362 760

Pressupost sense compromís, truca'ns al 937 362 760

QUI SOM

ASCENSORS EBYP, S.A.

Ascensors Ebyp va ser creada l'any 1985 per Domènec Gràcia, actualment jubilat, segueixen al front de l'empresa les seves filles, Montse, Gemma i Anna. Té el seu domicili social a Terrassa, al C/ Esla, 25. Estem especialitzats en el muntatge, manteniment, reparació i reforma de tot tipus d’ascensors, plataformes, pujaescales, muntacotxes, muntaplats,…

Som experts en dissenyar i muntar ascensors a mida: tant per les dimensions del recinte, com pels acabats de cabina, com per les especificacions de la maniobra. A més, fem la posada al dia de l’ascensor, adaptant-lo a les normatives vigents, per augmentar-ne el confort i la seguretat, millorant-ne també l’estètica, i restaurant fins i tot, cabines antigues de fusta amb valor patrimonial. També instal•lem tot tipus d’aparells elevadors destinats especialment a persones amb mobilitat reduïda.

Disposem de la ISO9001:2015 i de l’annex XI mòdul H1 del RD 203/2016, que ens permet dissenyar i muntar ascensors segons les necessitats dels nostres clients.

Els nostres serveis estan basats en la qualitat i en l’atenció als nostres clients, el nostre principal valor. Alguns dels serveis que oferim són: Cap de setmana i festius, Avaries, Avaries 24 hores, Rescata persones 24 hores, Línia bidireccional: tarifa plana que inclou totes les trucades que es fan des de l’ascensor, 72 hores (gestió de trucades cada 3 dies per complir amb la normativa EN 81-28),…

Hem instal•lat i mantenim ascensors en tot tipus d’edificis: Hospitals, Residències, Centres d’Atenció Primària, Comerços, Naus Industrials, Universitats, Fundacions Privades, Ajuntaments, Restaurants, Cinemes,...

Mirem al futur i no parem de buscar noves solucions i nova tecnologia per millorar el nostre servei i ser més eficients. A Ebyp comptem amb un departament especialitzat a avançar-nos a les necessitats dels nostres clients. Creiem profundament en el nostre eslògan: PUJA AMB NOSALTRES!

Sistemes de qualitat aplicats a l’empresa

A part dels més de 25 anys en el sector i del Know-how adquirit durant tots aquests anys, un dels paràmetres sobre els que Ascensors Ebyp, S.A. ha fonamentat la seva estratègia competitiva ha estat implementar un sistema de gestió de qualitat basat en les normes ISO 9001:2015 i la certificació conforme l'annex XI del mòdul H1 del Real Decret 203/2016.

El sistema de gestió s'aplica al disseny, muntatge, instal·lació, manteniment i reparació d'aparells elevadors, muntacàrregues i aparells per minusvàlids i la certificació conforme l'annex XI del mòdul H1 del Real Decret 203/2016, ens permet dissenyar i muntar ascensors segons les necessitats pròpies i particulars dels nostres clients.

CERT-ASCENSORES-EBYP-ANNEX-XI-MODUL-H1

CERT-ASCENSORES-EBYP-ANNEX-XI-MODUL-H1

CERT-ASCENSORES-EBYP-UNE-EN-ISO-9001-2015

CERT-ASCENSORES-EBYP-UNE-EN-ISO-9001-2015

Missió, visió i valors

La nostra MISSIÓ és facilitar la vida a les persones mitjançant l'eliminació de la barrera arquitectònica que suposa una escala a l'interior d'un edifici. Dissenyem, comercialitzem i muntem tot tipus d’aparells elevadors, som especialistes en fer ascensors a mida, així com en realitzar el manteniment correctiu i preventiu dels mateixos a través d’un procés que asseguri la qualitat, la seguretat i el compromís amb una millora continua.

La nostra VISIÓ és seguir treballant per als nostres clients a nivell autonòmic i seguir oferint solucions integrals. Amb una mirada al futur comptem amb un departament d’I+D especialitzat per a poder anticipar-nos a les necessitats dels nostres clients, investigant els avenços tecnològics que sorgeixen dia a dia en el mercat per incorporar-los als nostres productes i serveis per estar a la última en innovació.

Els VALORS que ens defineixen com empresa i configuren la nostra activitat són:

Política de Qualitat

La direcció d’Ascensors EBYP, S.A. considerem la qualitat com un factor essencial per a l’èxit de l’organització sent cada persona que forma part de la plantilla responsable de la funció que realitza.

De la mateixa forma considerem imprescindible tenir una política de qualitat que es va revisant per a la seva continua adequació a les normes vigents, a més, d’uns objectius definits per assegurar que:

•Es fabrica d’acord a les normes i requisits legals aplicables, en particular les normes que s'apliquen segons la nostra activitat són la Directiva 2014/33/UE, la ITC AEM1 i la EMO/254/2013

•Es satisfan plenament les necessitats dels nostres clients i usuaris

•Es prenen totes les mesures de prevenció per evitar futurs defectes i deficiències

•Quan sorgeixen deficiències es detecten en l’estat més inicial possible

•Es prenen les mesures oportunes per evitar la seva repetició i d’aquesta manera aconseguir una millora continua de l’eficàcia del Sistema de Gestió de Qualitat

•Es tenen en compte els riscos i oportunitats que es presenten per abordar-los en tot moment.

Els objectius del sistema són:

a) Assegurar efectivament que els productes fabricats compleixen les normes i requisits legals aplicables, en particular les Directives d’ascensors vigents en cada moment.

b) Establir una sistemàtica a seguir per que s’implantin i realitzin els controls suficients amb la finalitat d’assegurar la qualitat en totes les fases de la fabricació en el sentit de la norma UNE-EN-ISO 9001:2015

c) Anualment s’estableixen i revisen els objectius específics de qualitat.

La Direcció s’assegura que aquesta Política estigui a disposició de totes les parts interessades i és coneguda i assumida per tot el personal intern.

TOP